Kthehu

SHERBIMET QE NE BEJME JANE SI MEPOSHTE:

  1. Transport Nderkombetare te Udhetareve ne Linja te rregullta.
  2. Transport mallrash, pra sherbim postar nga e gjithe Europa dhe e anasjellta.
  3. Guida turistike brenda dhe jashte vendit, transferta te huajsh sipas kerkesave.
  4. Eskursione dhe cdo lloje faturimi me kapacit mjetesh nga 8+1-20+1-47+1-55+1-68+1-74+1 der ne 93+1.

Automjetet tona janë Euro 4, Euro 5, Euro 6, gje qe na ben te ndihemi te pranushem dhe konkurues ne treg, krahas investimit ne mjete ne kemi nje eksperienc 14 Vjecare, kjo arsye na i thjeshteson gjerat dhe na ndimon te ofrojme nje sherbim sa me te garantuar te ju.